Laatste nieuws

  • +++ "Ik wou dat deze super voorzieningen er waren toen ik studeerde en roeide" aldus Kirsten van der Kolk, roeister, gouden medaille Olympische Spelen Beijing 2008.

Klimmen

Het klim, berg- en krachtsportcentrum van Mountain Network Amsterdam is gevestigd in De Eretribune. Naast in een indrukwekkende klim- en boulderwanden beschikt het  centrum ook over een sportcafé en trainingsruimte met kracht- en revalidatieapparatuur en is direct toegankelijk vanuit de woningen.

Dit klimcentrum biedt een grote variatie aan klimwanden voor alle klimmers. Of je nu beginner bent of geroutineerd klimmer. De routes worden regelmatig veranderd en variëren van niveau. Ook zijn er aparte en zeer gevarieerde boulderwanden te beklimmen. Met routes op kleur en voorzien van comfortabele valmatten.

Bij Mountain Network kun je individueel klimmen, maar ook in groepen. Bijvoorbeeld met vrienden, klasgenoten of als onderdeel van een kinderverjaardag!

Voor de kenners: de echte cracks kunnen terecht op de steilere wanden; zo is er een wanddeel dat méér dan 10 meter overhangt. Hier kan alleen worden ‘voorgeklommen’, zoals dat in klimmerstaal heet.

  

Zie voor meer informatie www.mountain-network.eu/Amsterdam.